Ännu en vecka

Jag har nu varit på babysim 2 gånger och tycker det är helskoj, synd att mamma inte kunnat vara med, hon var sjuk sist och imorgon ska hon jobba med tupperware men nästa gång vill jag att hon följer med.

Igår hälsade vi på gammelfarmor en stund, hon tycker det är så kul när jag kommer och jag tycker om henne så besöken blir alltid roliga.

Idag var mormor och morfar barnvakt i några timmar för pappa var på kick off med jobbet och mamma har varit borta över natten på tupperwarevaka. Moster och Janne kom förbi när mamma kommit hem och som vanligt knäpptes lite bilder på mig.

Här leker jag med gammelfarmors hjälpkäpp, eller vad det heter.Busig kille som vanligtJag och Janne har varsin dosa så att vi kan byta kanal när vi vill, bra va?Det är kul att vara i sängen bara jag slipper sovaDet var allt för denna gång.

Skriv gärna kommentarer

Vi ses

Kram Tello

Tiden, vart tar du vägen?

Nu har det gått många dagar sen jag skrev och jag vill börja med att säga GRATTIS till min kompis Torsten som fyller 2 år idag och till hans mamma vill jag säga krya på dig.

Vad har hänt sen sist då?, lite svårt att komma ihåg men jag kan nu gå lite med gåvagnen även om det är lite vingligt.Jag kan även busa och sitta i vagnen.Men en dag så hittade jag nåt skoj att leka med även om mamma inte tyckte om att jag tog hennes bord, men både pappa och mamma skrattade i alla fall. Kanske ska bli hovnarr eller nåt liknande när jag blir stor.Moster och Tove var barnvakt en dag och som vanligt knäpptes en massa kort, här kommer ett urval.

Trött kille äter majsbåge.Glad kille äter majsbåge.Försöker ringa mamma men det finns bara 4 siffror på min telefon.Försöker läsa bruksanvisning och det går bra efter ett tag.Kolla in mina badbyxor som jag ska ha på babysimmet som jag och pappa går på. Tindra går också. Det är jätteskoj.Den här helgen så är jag och mamma hemma själv för pappa är med Daniel i fjällen och åker skoter. Jag hoppas att jag vågar åka nästa år men då måste vi fixa dragkrok och pulka.
Idag var vi med moster på Birsta och jag fick lite strumpor, mössa, vantar som var på rea. Fick även 2 par långkalsonger som jag ska ha till hösten. Mamma köpte en ny jacka som är petrolblå eller nåt.

Jag saknar min pappa och kommer att krama honom hårt när han kommer hem imorgon.

Vi hörs eller ses.

Kram Tello

Kalas och barnvakt

Idag fyllde min gammelmorfar år och vi var där och firade.
Bild på mig och mammas kusin Tove


Bild på mig och mosters Janne. Det är jättekul att dra Janne i öronen och


i håret.


Jag och Janne läser bok, pappa och mamma var på bio och jag var lite bråkig eftersom jag inte ville sova när jag skulle.


Mamma säger att jag har vassa naglar som måste klippas. Jag var duktig och satt still för en gångs skull.


Nu var det slut för denna gång.

Kram Tello

1 års kalas

Idag eller ikväll så var vi och firade Rasmus som fyllde 1 år i onsdags, bättre sent än aldrig.
Rasmus pappa följde med oss och tittade på huset i Vattjom som mamma och pappa är lite sugna på och sen fick de äta go mat i Nedansjö. Jag fick ett rån med messmör på, hade aldrig provat förut och det tog ett tag att äta upp men det smakade gott.

Inga bilder idag eftersom ingen knäppte några.
Fast här kommer en bild på mig och Rasmus som är tagen för några veckor sen.


Rasmus är 3 månader och 6 dagar äldre än mig och han kan gå, jag kan ju bara stå och hålla i mig i saker än så länge.

Imorgon ska jag vara med min moster och Janne för pappa och mamma ska på bio och se Luftslottet som sprängdes.

Jag vill också säga GRATTIS till min gammelmorfar som fyller år imorgon. Hipp hipp Hurra.

Kram Tello


Nyår och annat

Idag har vi varit och handlat en present till Rasmus som fyller 1 år i morgon. GRATTIS!

Senare idag kanske jag ska åka och hälsa på min kompis Olle men jag måste sova en stund först.

I Söndags så var pappas kompis här med sambo och deras dotter, hon kan både gå och äta clementin, jag vill också lära mig det.
Jag har nu börjat att ställa mig upp om jag får tag i nåt bra stöd, jag tror ändå att det tar ett tag innan jag kan gå eftersom mamma säger att jag är en lillkille.

På nyår sov jag hos mormor och morfar för första gången och vi hade jättekul. Mamma och pappa var på fest och kom hem jättesent på natten eller tidigt på morgonen det beror på hur man ser på det. Jag fick i alla fall vara borta 24 timmar och det är ganska länge när man är så liten.

Eftersom jag var så snäll ska jag sova där den 6/2 igen för då ska mamma och pappa gå på Norrlandsrevyn och sen ska de gå ut på krogen, vet inte vad det är och mamma säger att jag får vänta i 18 år tills jag får gå, det verkar jättelångt bort.

Jag ska nog bjuda in mig till farmor och farfar också men de har haft fullt upp med gäster ett tag så jag väntar en stund till. Pappa och mamma vill bara kramas jämt och det kan jag ju göra med andra också.

Mamma och jag har varit inne och busat i 2 dagar nu (det är så kallt ute) och kolla vad hon gjorde med mig förra veckan.


Det var väldigt roligt att sitta i leksakslådan i alla fall en stund.

Nu orkar jag inte skriva mer idag.

Kram Tello

Gatufesten 2009Johanna filmade när pappa körde ner för att hämta mamma på gaufesten, jag är knappt 3 månader här.

Kram Tello

RSS 2.0