4 månader

Idag blir jag 4 månader och i söndags så lärde jag mig hur man vänder sig från rygg till mage, utan att fastna med armen, mamma och pappa blev så glada, förstår inte varför men kul att göra nån glad.

Igår var farmor här och pasade mig, jag var snäll som vanligt så hon vill säkert passa mig igen snart.

Imorgon åker vi till Ullared med moster och Janne, vi ska shoppa, eller jag hoppas att jag får va med pappa och Janne så kan mamma och moster shoppa som de vill.
Vi ska också hälsa på mosters kompis Ulle, hennes man Patrik och deras 2 barn M och J, de bor i Varberg.
Hoppas att vi får plats i minbussen som Janne hyrt, mamma kan packa lite mycket ibland.....

På hemvägen ska vi stanna i Torshälla och hälsa på Eddie, mammas kusin, det ska bli kul.

Nu ska mamma och jag gå på stan och köpa doppresent till min kompis T, pappa är ute och spelar golf med Per.

Imorgon fyller H år, hoppas att jag får träffa honom snart. Grattis i förskott.

Kram Tello

Mamma ska göra en fotobok från Fuji med bilder på mig
Nu ska jag äntligen få vara med i en fotobok från Fuji, mamma såg att Maria skulle göra en på sin son H och då sa jag, vill också ha.
Fotoboken är ett jättebra sätt att föreviga bilder på oss små, där man även kan skriva in text, kolla in på www.fujidirekt.se/fotobok eller www.fujifilm-fotobok.se

Frågan är bara vilka bilder mamma kommer att välja, jag vill gärna vara med och tycka så att det inte blir så många pinsamma bilder.

Jag ska berätta för alla mina små kompisar om detta supertillfälle att verkligen samla de bilder man vill föreviga lite extra, hoppas att deras föräldrar också tar chansen.


Önskelista

Det är några som frågat vad jag önskar mig i doppresent och för att underlätta kommer här lite bilder på fina saker som jag hittat när jag varit ute och spanat.

Den här hittade jag på Ikea, behöver något varmt till vagnen och min kompis R har en sån.


Även denna från Ikea, det är egentligen ett skrivbordsunderlägg men mamma säger att den fungerar bra som underlägg till min tallrik också.


Såg de här häftiga sakerna när vi var på Mamma Mia, en taxi och en traktor med släp.


Den här turkosa stickade overallen med elefant på hittade jag på Barnens Hus, jag har storlek 56-62 nu så en 68:a passar nog till kallare tider.


Den fina svarta labanfilten fanns också på Barnens Hus, mycket filtar är bra, säger mamma.
 

Här är en bild från Internet men det finns liknande djur på Baby Proffs och på Mamma Mia.


Den här boken följer med en genom livet fram till arton, tror jag. Finns på Village.


Även den här söta elefanten i grönt finns på Village.
 

Vet inte vad leksaksaffären heter i Birsta city men eftersom jag har svårt att hålla upp huvudet när jag sover i bilen tycker pappa att en sån här kan vara bra.  
 

De hade även Bobby car, de finns även i rött.
 
Jag tycker även om Brio leksaker. 

Nu ska jag till farmor för mamma och pappa ska på bio med L.

KRAM

Här kommer mera

Jag har blivit stor kille nu, därför har jag fått låna min kompis M´s Bumbo som är snyggt grön.M var och hälsade på mig med sina föräldrar J o S, han använde då min matstol, som jag har fått börja använda när mamma och pappa ska äta. Lite otäckt, då jag är så högt upp men jag vänjer mig nog.Jag har också hunnit med en sväng till mammas kompis N och fick prova R´s hoppgunga, nu har skorpan som är mammas farmor sagt att jag ska få en sån. Mamma säger att de finns på Ullared och dit vi ska nästa vecka med moster och farbror J.Nu ska mamma och pappa äta så jag får fortsätta lite senare, har kanske lite mer att skriva och säkert fler bilder att lägga in.  KRAM till er alla som följer min blogg.

Semester med mamma och pappaVet att det var ett tag sen jag skrev men mamma och pappa har aldrig tid. Nu kommer det en massa bilder och text på en gång, hoppas ni fortsätter följa min utveckling. 

Vi inledde semestern med att hälsa på faster L, hennes karl M och deras hund Gizmo Stockholm. Här är vi på badbryggan nedanför deras lägenhet. Jag fick en massa saker på våran resa, bland annat en liten säng som jag ska ha med mig till Thailand, se bild senare. 
 
Gizmo är inte så liten även fast han bara är 10 månader, så därför provade jag hur han var som häst.Det fungerade så där, han ville inte står still. Jag och Gizmo lär av varandra, jag dreglar mer och han har lärt sig tycka om nappar.Här är jag i min nya säng.Nu kommer en mysbild på min söta kompis Gizmo.Pappa lånade en Baby Björn av sin kompis H som jag fick åka i, jag tyckte om det så nu har jag fått en egen av farmor. Det är mamma som är med på bilden.


RSS 2.0