Mamma har haft semester.....

Nu har det gått så lång tid sen sist så det är svårt att komma ihåg allt som hänt men mamma lägger in lite bilder så får jag försöka skriva något till bilderna.

Vi eller mamma och pappa har renoverat vardagsrummet, kök och hall, det är inte riktigt färdigt än för vi väntar på en ny diskbänk för att sen kunna kakla. Hallen ska tapetseras och sen hoppas jag att mitt rum kommer att bli klart så jag kan mysa in mig lite, mamma säger att jag ska sova där också men vi får se om jag vill.

I sommar har jag varit och hälsat på min kusin Zac i Stockholm och mammas kusin i Torshälla, vi har hälsat på pappas mostrar i Vigge så nu vet jag vart farmor är uppväxt. Vi har såklart varit på andra ställen ckså men det har mest varit på hemmaplan.

Mamma och pappa har en veckas ledighet kvar sen så börjar de jobba och 1 september bär det av till Side med moster och Janne, när vi kommer hem ska jag börja på dagis, då får jag leka hela dagarna men jag kommer nog att sakna mamma och pappa.

På Midsommar var vi på Åstön, lägger in bilder senare.

Midsommardagen tillbringade vi i Oxsjön hos mormor och morfar.

Myser i gammelmosters famn.Funderar på vilken bil jag ska leka med?Myser hos gammelfarmorHär är jag hemma hos moster under gatufesten, jag sov där och vi busade jättemycket.Jag tycker det är kul att duscha om jag får ansvara för vattnet.Vi busade på balkongen också och jag kastade ner sakerna på backen och på grannens balkong, inte så bra men kul. Törstig blir man och vila måste man också.

                   

Busar i lekparken innan 8 på morgonen.

              


Dags att rensa bland alla påsarna i mosters skåp.Mera bilder imorgon.

Kram Tello

Kommentarer
Postat av: Moster Jeanette

Visst hade vi skoj Tello.....som du for runt & pillade på ALLA grejer jag hade.....tyvärr var ju mitt råttbo INTE barnsäkrat, men det gick ju bra ändå....inget besök på akuten eller så....du fick ju till & med stå när du åt...lite crazy......fortfarande dåligt samvete att jag glömde byta din blöja....letade bara skit i den, tänkte inte på att du pinkar oxå....förlåt...!!Vi tog en massa kort Tello Pello....kanske 300 stycken, på 1 dygn...rekord tror jag....men det slår vi i Turkiet va....då jäklar kommer moster bombadera dig med blixtrar....be prepered....

2010-08-17 @ 14:56:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0