Förkyld

Idag vaknade jag med snorig näsa och hosta, inge skoj direkt. Mamma är också snorig, jag hoppas att vi hinner bli friska till nyårsafton för då ska jag sova hos mormor och morfar.

Nu ska jag vila en stund säger mamma.

Jag har bytt profilbild äntligen, mamma hade glömt hur man gjorde men nu är den på plats.

Vi kanske hörs lite senare eller en annan dag.

Kram TELLO

Kommentarer
Postat av: Mormor

Vi längtar jättemycket tills du ska vara hos oss på nyårsafton. Hoppas att du tycker att det ska bli roligt oxså. Vi hoppas att det inte blir för kallt så vi kan vara ute och gå lite. Viska försöka få ihop sängen innan du kommer, annars måste vi få hjälp av pappa Peter.

Krya på er.mormor/morfar

2009-12-28 @ 21:14:59
Postat av: Moster Jeanette

Plutten, jag vill att du ska veta att jag försöker samla ihop så många tv-dosor som jag bara kan...du älskar ju såna....snurra på dom, slå dig själv i huvudet med dom...smaka på dom....leka att det är en telefon..förstår att du lärt dig av mamma & pappa....Men bäst av allt är mosters röda fina mobil,den lyser & är jättefin...eller hur Snor-fisen.....Moster fick idag besked att hon ska få ledigt från sitt jobb i 6 månader....det enda jag tyckte ska bli jobbigt är att jag inte kan träffa dig flera gånger i veckan.....börjar rinna tårar på mosters kinder när jag skriver nu....för jag saknar dig redan jättemycket....du får inte glömma mig nu....Älskar dig mer än något annat.....//Moster...

2009-12-29 @ 00:23:51
Postat av: Tant Linda

Tack snälla Tello för det helt fantastiskt underbara julkortet vi fick! Du har ju blivit så stor sen jag träffade dig sist!

Jag följer flitigt din blogg och tycker dey är jätteskoj och få läsa om vad som händer i ditt liv!

2009-12-31 @ 10:59:27
Postat av: Maria

Gott Nytt År önskar vi er. Hoppas du får en mysig kväll hos mormor och morfar och att mamma och pappa får det roligt på festen. Kram, Hugo o Maria :)

2009-12-31 @ 23:53:58
URL: http://misan80.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0